Om addema

     

Om företaget

addema är en leverantör av detaljer producerade genom additiv tillverkning. Med vår maskinpark levererar vi SLS-, SLA-, DLP- och CJP-detaljer med högsta kvalité. De olika teknikerna är framtagna för att uppfylla olika ändamål och krav.

Produktionen sker i lokaler där kvalité, utveckling och kundfokus genomsyrar verksamheten. addema kan hjälpa er att öka er lönsamhet genom att erbjuda högkvalitativa prototyper och produktionsdetaljer i lågvolymsegmentet.

addemas målsättningen är att lyfta additiv tillverkning till en ny nivå. Med hjälp av den senaste tekniken och hög servicegrad för kunden tror vi att detta är möjligt. Vi är verksamma inom en rad olika segment varav industri, automotive, telecom, elektronik samt sjukvård är några.

Vårt säte är i Jönköping och vi ligger i nära anslutning till Rv40.

 

GDPR

Personuppgiftspolicy

Vi på addema AB gör vårt yttersta för att skydda din personliga integritet och agerar i enlighet med gällande lagkrav för data- och personuppgiftsskydd.

Vi registrerar och lagrar information såsom kundregister, leverantörsregister och personalregister. Där behandlar vi personuppgifter i form av e-post, namn, telefon, adress och organisationsnr (personnummer, för anställda). Uppgifterna används i syfte att uppfylla avtal.

Vi kan även komma att använda personuppgifterna i syfte att följa upp kundrelationer.

I de fall information lämnas till oss via e-post ges samtycke till att eventuella personuppgifter registreras.

Om addema

addema är en global leverantör av detaljer tillverkade genom additiv tillverkning och 3D printing i Stockholm och Göteborg.

Vårt fokus ligger på att erbjuda våra kunder service och kvalitet av yttersta klass. Tveka inte att kontakta oss gällande additiv tillverkning.