ADDEMA INSTAQUOTE ×

användarnamn lösenord

Våra tjänster

Det finns många olika användningsområden för additiv tillverkning. Vi erbjuder tre olika tekniker för att tillgodose era specifika behov. Möjligheterna med additiv tillverkning är stora, ofta är det vår kreativitet som sätter begränsningarna.

Teknikerna lämpar sig bra för produkter med komplexa geometrier och låg seriestorlek. Har ni produkter som är nästintill "omöjliga" att tillverka genom konventionella tekniker så kan additiv tillverkning vara lösningen. Kontakta oss för att diskutera dina behov.Vi är vana med de krav som ställs inom industrin och gör vårt yttersta för att leva upp till era förväntningar. Vi tror att vi kan hjälpa er om ni har behov av produktionsdetaljer eller prototyper. Vi levererar exempelvis till automotive, försvar, telecom, industri och medical. Läs mer om våra olika tekniker, dess fördelar och begränsningar, under respektive tekniksida.

 • SLS - Selektiv Lasersintring

  SLS är tekniken när funktion och hållbarhet är viktigt. SLS passar mycket bra för såväl prototyp som serieproduktion. Materialet är en polyamid vilket ger detaljerna en livslängd jämförbar med formsprutade detaljer. Normalt skickas SLS-detaljer inom 2-5 arbetsdagar.

 • SLA - Stereolitografi

  SLA är den teknik som ger bäst måttnoggrannhet, ytfinish och kortast ledtid.

 • CJP - ColorJet Printing

  ColorJet Printing är den första tekniken som erbjuder fullfärgsdetaljer i plast direkt ur maskinen. Vår maskin producerar detaljer med hög upplösning och fin ytfinish. Detaljerna blir flexibla och starka och ersätter/kompletterar de gipsmaskiner som finns tillgängliga sedan tidigare. CJP levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar.

 • Lack - Efterbehandling

  I vår lackanläggning utför vi all typ av lackering, strukturering, applicering av texter/logotyper och övrigt som ingår i detta område. Vi utför även infärgning av SLS som ett kostnadseffektivt alternativ.

Nyheter

Nyhetsarkivet